Geen Swissman dit jaar

Helaas…ik zat niet bij de starters voor de Swissman dit jaar. Erg jammer, want ik had hier eigenlijk wel een beetje op gerekend. De extreme triathlons worden steeds populairder, dus ook het aantal inschrijvingen gaat flink omhoog, met als gevolg steeds minder kans dat je ingeloot wordt. Jammer dat ze niet gewoon het aantal starters flink omhoog bijstellen, want 200 is niet echt overdreven veel lijkt me.

Maar goed…tijd voor nieuwe plannen dus…..

Ik ben me een beetje aan het oriënteren, en  denk dat het een ander mooie extreme triathlon gaat worden (heb er een paar in Engeland gezien, en 1 in Tjechie), en dan September Almere weer.
-Of een gewone, waar we misschien met meerdere aan deel kunnen nemen, bijv. Hannover of Praag, Bij deze laatste heb ik nog een jas te goed, die ik verdiend heb door de bigman te finishen. -Of ik ga voor een mooie Ultratrail. Sowieso wil ik dit jaar graag een 100K lopen, dus misschien moet ik daar het voorjaar op af stemmen, en daarna misschien in het najaar weer eens serieus mijn best gaan doen om onder de 11 uur te finishen in Almere. Nog even over nadenk dus, en ook kijken wat de rest er van vind.

WINTERMAN XTREME TRIATHLON _ CZXTRI

Vorige week maandag ben ik weer vertrokken naar Delhi voor een Oracle cursus. Het is inmiddels de vierde keer (3 keer Delhi, 1 keer Goa). Ben dus al wel een beetje gewend aan de Indiers, maar het blijft toch een heel apart land.

 

IMG_1063

Deze keer een iets betere plannig dan voorgaande jaren, zodat ik zondag vrij was, en de gelegenheid had om af te reizen naar Agra en de Taj Mahal en fort Agra te bezoeken. Gisteren het examen succesvol afgerond, dus mag ik me nu ook “Oracle Database 12c Administrator Certified Professional” noemen. Van de voorgaande versies was ik al OCP.

2015-11-25 21_19_28-Oracle Database 12c _ Oracle Database _ Database _ Training and Certification _

Ook vandaag nog mooie dingen kunnen bekijken. O.a. Lodi Gardens, Safdarjungs tomb, Askharam, Red fort en Rajoeri garden.

2015-11-25 21_24_37-Delhi

Trainen is er dus flink bij in geschoten, en ik heb hier in het hotel slechts 2 keer c.a. een half uurtje loopband gedaan. De eerste keer was er net geverft, dus besloot ik na een half uur te stoppen, en de tweede keer wat langer (7KM). Niet mijn ding die loopband, en ik kijk er al weer naar uit om een rondje in Nerderland te kunnen rennen (al schijnt het daat wel slecht weer te zijn).