42KM

Het is onderrtussen al weer even geleden dat ik geblogd heb.

Er waren wat werkzaamheden bij de klant die voorrang hadden, en buiten de geplande akties in het weekend, kwamen er ook nog wat andere problemen bij.
Ook door de weeks had ik weinig tijd, want afgelopen weken heb ik een paar keer een etentje gehad met verschillende ex-collega’s.

En ook a.s. paas weekend moet ik weer werken, want dan ga ik vrijdag avond en zaterdag een paar belangrijke installaties doen bij de klant, die vorige week, en de week ervoor in de mist in gegaan zijn.

Vandaag stond er wel een flinke wandeling gepland samen met Maaike, en we zijn 42KM (een marathon) gaan wandelen rond Antwerpen met fantastisch weer! Hele mooie tocht, en Super goed georganiseerd,.

Het schaats seizoen zit er op voor mij, dus vandaar de afgelopen twee weken op maandag gezwommen. Alhoewel de eerste keer helemaal nergens op sloeg, begon ik afgelopen maandag weer een beetje beter te zwemmen.
Het was vanaf de Icon triahlon (September) geleden, dus moest ik weer even wennen.

Nog wel wat uurtjes op de Tacx doorgebracht, en ook de looptrainingen gaan steeds beter.
Maar helaas nog niet buiten gefietst. Hopelijk komt het er volgende week wel van want de klok staat weer een uurtje vooruit, dus blijft het wat langer licht
Een paar uurtjes zou dan eventueel in de avond kunnen.

Mijn wedstrijd planning is nog steeds niet rond.
Buiten de Frysman staat eigenlijk nog steeds niets vast. Vrijwel zeker ga ik met Maaike de Kennedymars doen in Mei, maar verder weet ik het nog niet.
Hangt ook een beetje van de plannen van de rest af….
Dussss eigenlijk weinig te melden…..

De winter is weer voorbij

Helaas is het me niet meer gelukt om op natuurijs te schaatsen.
Van de ene kant erg jammer, maar van de andere kant wel heel goed om te weten dat het dus toch nog kan in 2018. Had het minder gewaaid, of wat langer gevroren, dan zou misschien een elfstedentocht toch doorgegaan zijn….Het is alweer van 1997 geleden, dus zou toch wel een keer tijd worden.


Voor mij staat in ieder geval vast, dat er volgend jaar een alternatieve of gewone elfstedentocht op het programma staat.
De gewone zou dus misschien eind van dit jaar eventueel ook al kunnen….
Vanavond de laatste schaatsles, en dan gaan de schaatsen opgeborgen worden tot oktober.

Verder gaat het trainen wel lekker.
Fietskilometers maak ik nog niet, want de meeste fietstijd breng ik op mijn Tacx trainer door.
Vooral voor het fietsen moet ik snel de weg op, want ik moet de zeelandbrug weer over, om op tijd klaar te zijn voor de triathlon.

Luik Bastenaken Luik gaat helaas dit jaar vrijwel zeker niet lukken, want dan moet ik dat weekend en mogelijk ook het weekend ervoor werken bij deklant.

Lopen gaat goed, en ik hoop binnenkort de trainingen weer wat verder uit te kunnen breiden.
Ondanks de kou lekker doorgetraind, en vooral woensdag was het koud, en toen heb ik samen met Jan gerend bij een gevoelstemperatuur van min 15.
Thuis hong het ijs letterlijk aan mijn jasje.

En een paar hele mooie wandeltochten gedaan samen met Maaike, maar vanwege de griep ging de wandeltocht van afgelopen weekend niet door voor ons.

Gelukkig worden de dagen al weer wat langer, en hopelijk wordt de temperatuur ook weer wat hoger.