AU

De ultraloop van Stein zit er op:
17 rondes + 433 meter = 55594,60 KM totaal
Gefinished op de 93 ste plaats van de 155 gestarte deelnemers.

Had een aantal kilometers meer gehoopt, maar omdat het mijn eerste ultraloop was, ben ik toch tevreden.

De eerste 4 uur gingen eigenlijk heel erg goed. De marathon afstand had ik ongeveer afgelegd binnen deze tijd. Hierna werdt het wel een heel stuk zwaarder, maar totaan het vijfde uur heb ik toch kunnen “hard”lopen. Achteraf gezien had ik c.a. 49KM afgelegd na 5 uur. Het laaste uur 2 rondes van 3,3 km gedaan. Afwisselend wandelen en hardlopen. 

Vandaag enorme spierpijn, en ook de knieen doen nog flink pijn. De vermoeidheid valt op zich mee, alhoewel het opstaan om 5 uur niet mee viel, na een gebroken nacht. Foto’s volgen nog…..

Eén gedachte over “AU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *