Nog 1 week voor de 50K trail

Qua planning had het niet beter uit kunnen komen, want door verschillende omstandigheden, zowel zakelijk als prive, was het lastig om afgelopen week genoeg tijd te vinden om te trainen. Dus gelukkig moest ik deze week sowieso terug qua trainingsomvang, maar afgezien daarvan is de nodige rust helaas wel er bij ingeschoten.

Ook ben ik nog niet helemaal 100% fit, want af en toe is mijn kuit nog best gevoelig en ook regelmatig heb ik weer wat meer last van mijn rug. En een paar dagen wat grieperig geweest…. Gelukkig zit het qua motivatie wel goed, want ik heb zin om weer eens een leuke trail te lopen, en dit is in ieder geval een prachtige en goed georganiseerde wedstrijd.

Afgelopen weekend was ook het Spartathlon weekend. Omdat deze editie weer een erg hete was, en c.a. de helft niet gefinished is, nogmaals een bevestiging dat mijn beslissing van afgelopen Juni om niet te starten de enige juiste was. In deze staat zou ik het zeker niet gered hebben. Uiteraard zou het wel leuk geweest zijn om het spektakel van dicht bij mee te maken, maar dan liever tijdens een poging waar de kans om te finishen een stuk hoger ligt. Helaas gaat de leeftijd nu ook een rol spelen, dus veel kansen zullen er niet meer komen.

Wanneer ik alles in het juiste perspectief plaats zijn er uiteraard nog genoeg andere (en veel mooiere) wedstrijden, die weliswaar minder legendarisch zijn, maar ook een grotere finishkans hebben…..Eerst de focus op komende doelen, en nog belangrijker weer 100% fit worden!

Foto’s van de trail vorig jaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *