Planning

Afgelopen zondag eindelijk weer eens een duurloop gedaan van 20KM. De trainingsachterstand, en het extra gewicht maakte deze training wel vrij zwaar, en heeft me aan het denken gezet voor de planning van de rest van dit jaar.

Hoewel de datum van Winschoten goed zou passen in het rooster van Maaike (Zij heeft die dag ochtend / avond), en ik aanvankelijk van plan was om die dag op en neer te rijden, denk ik dat deze 100K toch te vroeg komt. Dit doel dus ook maar geschrapt, en komende weken eens kijken hoe veel progressie ik maak, en of de blessure weg blijft.

Ik ga proberen voorzichtig weer de draad verder op te pakken, en langzaamaan de trainingsvolumes weer uitbreiden. De poging om een 100K onder de 10 uur te lopen zal ik uitstellen, en misschien weer een poging doen tijdens de hoho100 in 2025. Deze keer dan niet voor de 100 Miles, maar de 100K gaan.

Dus de voorlopige planning is:
10 Nov 2024 Marathon Athene ==> Ingeschreven
13 Dec 2024 Bello Gallico 100M ==> Ingeschreven

…en komende weken/maanden eens kijken wat we daar nog aan toe kunnen voegen.

Gelukkig gaat het trainen op de loopband wel goed, zodat af en toe een soort van heuveltraining aan mijn trainingen toegevoegd kan worden.

Runalize geeft aan dat de huidige trainingsstatus knudde is, maar dat komt dus niet als een verassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *