Kuit blessure deel 3

Ondertussen ben ik weer een week verder, dus ik ben al weer de derde week in gegaan met deze vervelende blessure. Om wat meer zekerheid te krijgen, ben ik bij de huisarts langs gegaan, en die kon bevestigen dat het inderdaad om een scheurtje in de spier gaat.

Afgelopen vrijdag nog een keer bij de fysio langs gegaan, en die heeft e.e.a. weer een beetje gemasseerd. Vrij pijnlijk, ook de dag erna nog, maar daarna iets verbetering. Zondag ben ik met Maaike gaan fietsen, en dat gaat pijnloos. Wel een beetje voorzichtig de viaducten op, maar verder geen probleem. In de avond had ik nog even het plan om een stukje te gaan proberen of hardlopen al gaat, maar kon gelukkig die verleiding weerstaan, en ben maar gaan klussen. Achteraf gezien maar goed ook, want eind van de avond had ik toch weer wel last van mijn kuit.

Dus langzaam wat verbetering, maar af en toe toch nog behoorlijk pijnlijk. A.s. donderdag heb ik weer een afspraak bij de fysio, en ik zal vragen of hij toch een echo wil maken om wat nauwkeuriger vast te stellen hoe het er bij staat.

Vandaag is het de 10e Juni, dus ik verwacht dat binnenkort de wachtlijst bijgewerkt gaat worden van de spartathlon. Deze heeft nog steeds de status van 21 Mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *