1 week voor de Grizzly 100K

Download PDF

Nog een kleine week, en dan gaan we weer eens een serieuze trail doen. De Grizzly 100, met zo’n 3000 hoogtemeters, dus gemiddeld nog wat meer hoogteverschillen als tijdens de trail lábbaye van een paar weken terug. De weersverwachting is redelijk. Temperatuur zal ergens tussen de 10 en 14 graden worden, en 8mm regen, als ik de 14daagse verwachting moet geloven.

Op zich ben ik goed hersteld van de 50K, maar helaas tijdens het klussen bij Randy toch wel wat schade aan mijn onderrug opgelopen, en daardoor mis ik kracht in mijn linkse been. Deze keer neem ik mijn poles mee. Ze wegen niet veel, en ik kan ze goed opbergen in mijn racevest, dus mogelijk ga ik ze een keer gebruiken.

Het gewicht gaat goed, ik ben weer terug onder de 70KG wat een voordeel is tijdens de stijgende stukken. Jan heeft een flinke voorraad gels besteld, dus ook qua voeding maak ik me weinig zorgen.

Helaas deze week standby dienst, en ook bij Randy moeten we nog beton gaan storten, voordat ik Zaterdag op pad ga. Dus qua voorbereiding niet ideaal, maar mentaal zit het goed, en dat is zeker zo belangrijk. Het is een beetje een lange training voor de Bello Gallico, want dat is mijn laatste echte doel voor 2023.

Ondertussen zijn Jan en ik ook ingeschreven voor de hoho100, een 100 Mijl in Januari, waar ook de 100K tijd gemeten en geregistreerd wordt. Voor mij de laatste poging om me te kwalificeren voor de 120 vanTexel. Dus begin volgend jaar ook weer hele leuke doelen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *