35 jaar getrouwd

Download PDF

Het herstel na de 50 km trail verliep uiteindelijk nog verrassend vlot. Hoewel mijn bovenbenen en kuiten tot woensdag erg gevoelig waren, verdween dat gelukkig grotendeels tegen het einde van de week.

Intussen zijn ook mijn nieuwe trail schoenen, de “Gel-trabucco-terra,” gearriveerd. Ze bieden extra demping, en na een paar testrondes ben ik vrij positief over de pasvorm. De zool voelt wel wat stijf aan, maar verder lijkt de schoen me erg geschikt voor de wat langere trails.

Afgelopen weekend heb ik mijn trainingen weer wat aangepast, omdat ik zaterdag Randy heb geholpen met de garage. Daarna zijn we met de familie gaan bowlen en eten vanwege ons 35 Jarig huwelijk. Was heel erg gezellig, en ook zondag werden we nog verrast met een ontbijtje, geregeld door de kinderen!

Later heb ik nog wat rondjes gelopen door de Rucphense heide, onder herfstige omstandigheden die behoorlijk koud en nat waren. Het was weer even wennen aan de weersomstandigheden.

Helaas heb ik wel erg veel last van mijn rug, waarschijnlijk door te veel en te zwaar tillen op zaterdag. Iets wat ik, gezien mijn herniaverleden, niet had moeten doen. Ik hoop op een snel herstel zonder blijvende schade, maar voorlopig is het flink balen. Dus voorlopig veel oefeningen doen, regelmatig opstaan, en niet te lang achter elkaar zitten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *