Weer bezig ;-)

Afgelopen week heb ik de hardloopschoenen weer wat vaker aangetrokken om de draad weer op te pakken. Het viel me niet tegen, en dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ik een paar mooie wedstrijden en doelen in het vooruitzicht heb. Niets werkt beter als een dosis pure motivatie…

Zaterdag werd dat beloond door een heerlijke lange duurloop. Gelukkig zat het weer ook mee – niet te warm, niet te koud, en het bleef nog net droog. Dit gold overigens niet voor mijn schoenen,want die waren voordat ik de Pannehoef bereikte al  drijfnat.

Zondag werd vooral een vervangende fietstraining in Zeeuws Vlaanderen, waar ik samen met Maaike een mooi rondje van 65KM uitgestippeld had. Hoewel het op de “gewone” fiets was, zorgde de sterke wind toch voor  de nodige inspanning. Dus ondanks het gebrek aan bergen uiteindelijk toch een serieuze krachtmeting, maar gelukkig zijn de nieuwe Koga’s uitgerust met 30 versnellingen en hoefden we niet veel onder te doen voor de elektrische fietsers die met het mooie weer massaal de fietspaden op gegaan waren.

Ondertussen is ook de planning bij Randy al een beetje rond, voor de bouw van de garage, en afgelopen vrijdag avond hebben we alvast een begin gemaakt. Komende weekenden dus vooral op de zaterdagen klussen, op de wedstrijd of werk weekenden na.

Niet de meest ideale voorbereiding voor de komende doelen, maar ik ga proberen er het beste van te maken, en de resterende tijd zo goed mogelijk te benutten. Nog minder dan 14 dagen te gaan, voor de 50K trail, dus volgende weekend een wat kortere duurloop, en hopelijk dan de 7e Oktober een leuke wedstrijd, die vooral als training voor de Grizzly 100KM moet dienen.

Hieronder het parcours van de 100KM grizzly:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *