Planning najaar 2023 + voorjaar 2024

Download PDF

De vakantie zit er weer op, en Maaike en ik zijn nu tot in Lausanne (Zwitserland) geraakt.

Het was prachtig weer, en de etappes werden met de dag mooier. Deze keer hebben we ook de nodige hoogtemeters gemaakt. Volgend jaar hopen we de draad weer op te pakken en dan via de Grote SInt Bernardpas Italie te bereiken. Deze pas wordt volgende maand afgesloten tot Juni volgend jaar.

Nu dus weer tijd om me te focussen op komende doelen, en dat zijn er best wel wat.

Eind 2023
7 Oct – Trail Labbye 50KM ==> Ingeschreven
28 Oct – Grizzly 100 Kilometers 3000 D+ ==> Ingeschreven
16 Dec – Bello Gallico 160KM ==> Ingeschreven

2024
27 Januari hoho100 (100 Miles)
24 Maart 2024 60(of 120)  van Texel ==> Ingeschreven

Zodra ik in kan schrijven voor de Hoho100 ga ik dat ook doen, omdat dit voor mij de kwalificatie voor de 120 van Texel moet worden, waar ik inmiddels ook voor ingeschreven ben. Lukt het niet, dan ga ik de 60 doen, maar voorlopig hoop ik daar op een goed resultaat.

Helaas zijn er ook wat externe factoren die mee gaan spelen, want we gaan bij Randy dit najaar een garage afbreken en bouwen, en er komen nog standby weekenden + een lang werk weekend aan. Ook zit er nog een week vakantie tussen, plus een weekend wanneer ik 35 jaar getrouwd ben. Van de andere kant is de 50K weer een goede laatste lange training voor de Grizzly 100, die op zijn beurt weer gunstig valt in de voorbereidingen voor de 100 miles van de BG.

De wandel en fiets kilometers (iedere etappe met de fiets heen, en wandelend weer terug) met de hoogteverschillen van afgelopen vakantie hebben wel een gunstig effect op mijn gewicht gehad, want ondanks het lekkere eten en de vele bierconsumpties ben ik anderhalve kilo lichter terug thuis gekomen dan vertrokken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *