Griepig

Download PDF

Maandag avond een lekker rondje gelopen, maar toen ik dinsdag ochtend vroeg opstond omdat ik naar Brussel moest, voelde ik me vrij beroerd. Flinke keelpijn, en ook spierpijn en erg moe. Dinsdag en woensdag rust gehouden(op sportief gebied), en donderdag avond een klein rondje gelopen. De klachten zijn niet over, maar het gaat gelukkig al weer een stuk beter.

Helaas geen kust marathon voor ons dit jaar, want we zijn te laat met aanmelden. Jan heeft wel een heel mooi alternatief gevonden, en eerlijk gezegd lijkt me deze leuker en beter aan te sluiten bij de doelen die daarop volgen. Het is de Trail de L’ Abbaye in Villers-la-Ville (c.a. 145km van Rucphen) en we willen dan voor de 50KM gaan. Ook het inschrijfgeld is goed te doen, en uit ervaring weten we dat je het organiseren van een leuke wedstrijd gerust aan de Belgen over kunt laten.

Binnenkort inschrijven voor de 120 van Texel. Hopelijk gaat de hoho100 door dit jaar, zodat ik nog een poging kan doen om de 100K onder de 10 uur te finishen, en zo in combinatie met de wildcard een startplaats te bemachtigen. En een vet PR lopen op de 100 mile. Normaal gesproken zou dat wel moeten lukken.

Eerst een paar weken wandelen in Frankrijk en Zwitserland….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *