Planning tweede deel van 2023

Download PDF

Nog steeds zit ik in de onderhoudsmodus, en de afgelopen paar weken heb ik de focus nog steeds op wat andere zaken liggen dan het hardlopen. Deze week staat ook weer flink vol gepland, want hoewel dinsdag een vrije dag is, hebben we wel een vrij vol programma deze week. Een paar trainingen zal ik daarom proberen tussen de middag te plannen.

Eind van deze week begint helaas ook mijn standby dienst weer, wat ook altijd voor de nodige stress zorgt… Het is nog niet duidelijk of er veel releases in het weekend uitgevoerd moeten worden, maar tussen de bedrijven door zal ik weer proberen mijn lange duurloop te plannen en te verdelen over wat kortere rondes dicht bij huis.

Ook qua wedstrijdplanning is er nog niet veel concreets. Buiten de Beartrail (100KM) op 28 October en de Bello Gallico 16/17 December is nog niet helemaal duidelijk of ik daarvoor nog iets kan gaan doen. Er vallen nog twee standby diensten tussen, + vakantie, + een weekend waarin we 35 jaar getrouwd zijn, en nog een paar zaterdagen en zondagen met andere verplichtingen en verder ook Maaike’s vrije weekenden waar ik rekening mee moet houden.

Helaas kan ik ook niet aan de mega meiboom trail mee doen, vanwege een afspraak die we niet kunnen verzetten. De Zeeuwse kust marathon komt eigenlijk te kort na mijn vakantie, en valt in Maaike’s vrije weekend. Een dag later is de Natuurmarathon in Tessenderlo welke mij misschien zelfs leuker lijkt, en iets simpeler in elkaar steekt (geen bus nodig van te voren, en ongeveer even ver weg) en ook het inschrijfgeld is maar 25 Euro).  Maar het is misschien al net zo verstandig om in dat weekend een gewone training te doen, want omdat ik niet specifiek er naar toe train, heeft het dus eigenlijk weinig of geen toegevoegde waarde om deel te nemen.

Er zitten nog c.a. 10 weekenden tussen de Beartrail en nu, dus wil ik vanaf vandaag de kilometers weer uit gaan breiden. De vakantie van twee weken valt in deze periode, welke normaal gezien vooral wandelkilometers zullen zijn, maar deze keer wil ik ook af en toe een hardloop training inplannen.

Na de Beartrail zou bijvoorbeeld de marathon van Kasterlee (12 Nov), brabantse wal trail 60KM (18 Nov),  graaf Castricum trail 60KM (19 Nov), 6 uur winterchallenge Halle (25 Nov)  ,de T’is voor niks (26 Nov) of de Voornese Duin trail (3 Dec) nog kunnen. Even kijken of Jan ook 1 van deze wedstrijden ziet zitten, en ook even kijken hoe het qua planning bij Maaike uit komt en met mijn projecten bij de klant waar ik ook nog twee weekenden voor op moet offeren.

Dus eigenlijk staan alleen de 100KM en de 100 Mijl van de Bello Gallico vast, en hoop ik er dit jaar nog 1 of 2 aan toe te kunnen voegen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *