Standby dienst

Deze week weer een weekje standby dienst voor de klant. Dit heeft toch altijd wel de nodige impact op de trainingen, omdat niet alleen de afstand vanaf thuis binnen 20 minuten te overbruggen moet zijn, maar het ook wat stress veroorzaakt.

Hogere stresswaarden en lagere slaapscores zijn dus het gevolg, en ook de trainingen lijken zwaarder te gaan. Zaterdag ochtend was ik al wat later vertrokken, omdat ik eerst wat zaken gecontroleerd en opgelost had (preventief voordat het een probleem geeft, en ik alsnog opgeroepen wordt). Daarna rustig vertrokken, eigenlijk zonder echt plan. Eerst richting Schijf, en daarna het bos in, stukje rode route en daarna overgestapt op de gele route.

Hierna weer terug de weg op, en het begon al behoorlijk warm te worden. Nog een rondje in de buurt van Sprundel er aan vast geplakt, maar daarna weer naar huis gelopen en op 31KM mijn horloge afgedrukt.

Zondag eerst de Marathon van Sifan afgekeken, en genoten va deze wedstrijd! Hierna mijn schoentjes aangedaan en voor de zekerheid mijn racevest aangeschoten zodat ik wat drinken mee kon nemen. De temperatuur was inmiddels al flink opgelopen, dus het was nodig.

Na 1 KM kwam ik Jan tegen, en samen liepen we het eerste stuk. Die 8K vlogen voorbij, en toen ik weer alleen verder ging, besloot ik richting de molen te gaan, en zo een lus er aan te maken. Weer in de buurt van de van Hovedreef drukte ik mijn Garmin uit op zo’n 19,5KM

Jan vertelde me nog dat de trail L’Abbaye dit jaar op 5 October valt, en gelijk even met Maaike gecheckt of dit in te plannen is. Was goed, dus weer een hele mooie wedstrijd er bij op de kalender.

Voorlopig dus nog even rustig aan opbouwen. Het gewicht is ondertussen weer wat omlaag, en de motivatie is weer helemaal terug. De verloren weken vanwege de zweepslag zijn helaas nog steeds heel goed merkbaar, dus ik moet nog heel voorzichtig zijn. Nog zo’n twee maanden voor de 50K trail, dus in ieder geval tijd genoeg om klaar te zijn voor dat doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *