Werkweekend

Het werkweekend wat al een paar keer uitgesteld is, zit ik nu middenin, en voorlopig lijkt alles nog goed te gaan. Vrijdag avond rond 22:00u kunnen stoppen, en vandaag (zaterdag) op tijd gestart. De eerste fase was 2 uur eerder klaar dan gepland, en na de “go-nogo” meeting kon een proces gestart worden wat c.a. 5 uur duurt. Dus genoeg tijd om een lange duurloop in te lassen …

Iets over 10 dus de schoentjes aangeschoten (nieuwe Brooks Adrenalines), en maar gewoon rondje Rijsbergen gedaan. Lekker temperatuurtje, geen last van mijn kuit, en heerlijk even achter mijn beeldscherm vandaan. Genieten dus!! De kilometers vlogen voorbij, en na c.a. 3uur stond ik weer terug met 32KM op mijn klok.

Deze week dus weer wat kilometers gemaakt, en een duurloop die weer ergens op lijkt. Heel blij met hoe het er voor staat, en ik merk dat de zin om te trainen weer helemaal terug is, en ook de motivatie. Dat laatste is vooral merkbaar omdat ik al flink aan het zoeken ben naar mooie uitdagingen voor volgend jaar. Een beetje vooruitlopend op de Bello Gallico, want die moet eerst goed gaan natuurlijk, heb ik gekeken naar iets wat mogelijk gelijkwaardig is aan een Spartathlon of Ultra Milan San Remo, maar dan kleinschaliger, en:

-Niet te ver
-Niet te duur
-Geen wachtlijsten / loterij
-Genoeg verzorginsposten (geen support nodig)

Voorlopig springen er voor mij een paar uit:
https://www.kingoffasdyke.co.uk/ 280KM – 9200HM

https://www.junut.de 239 km / 7500 HM

https://paul-ultralauf.de/ 245KM / 7000HM

Allemaal stuk voor stuk hele mooie, betaalbare en zo te zien perfect georganiseerde wedstrijden met uitstekende verzorging. Ook de cutoff tijden zijn vrij ruim. Wellicht dus een goed alternatief, mocht ook volgend jaar de Spartathlon niet door gaan….

Uitdagend genoeg in ieder geval….. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *