Kuit blessure deel 5

Nog steeds niet blessurevrij, maar gelukkig al wel een duidelijke verbetering ten opzichte van de week er voor. Terwijl ik een week geleden nog dacht dat het nog wel een hele tijd zou duren voordat ik weer de normale trainingen op zou kunnen pakken, maak ik momenteel flinke sprongen de goede kant op.

Vrijdag dus voor de eerste keer 5KM aan 1 stuk gelopen, Zaterdag voorzichtig 7KM en Zondag 8KM. Ik denk dat ik komende dagen max 8K zal blijven lopen, en dan woensdag weer eens kijken hoe het er bij staat bij de fysio.

De conditie is volgens onderstaande grafiek flink onderuit gegaan, en ook de vo2 max is 3 punten gezakt en staat nu volgens Garmin op 50. Een ander bijkomend nadelig neveneffect is het gewicht, want ben nu c.a. 73KG dus ook een paar kilo extra….Niet helemaal te wijten aan het gebrek aan beweging, want afgelopen weken eigenlijk qua voeding en drinken (alcohol) nergens naar gekeken, en dus nogal bourgondisch door gebracht, min of meer ter compensatie van de blessure malaise.

Qua loting ook nog geen duidelijkheid. Inmiddels 358 geregistreerde deelnemers die aan alle verplichtingen voldaan hebben, en nog steeds zie ik dit aantal dagelijks oplopen. voor nu zou dat betekenen ongeveer 30 plaatsen over, welke verdeeld gaan worden tussen Grieken en buitenlandse deelnemers. De laatste groep is dus mijn wachtlijst, waar ik nog steeds 22ste sta, maar wanneer de Hongaren niet meegeteld worden nog 9 mensen voor me heb. Dus ik verwacht eigenlijk dat ik er wel bij zal zijn, maar vraag me wel af wanneer we dit weten…..Spannend allemaal……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *