Herstel

Het herstel na de 60 van Texel gaat goed. Ondertussen al weer een paar lange duurlopen afgewerkt zonder problemen, en het lijkt met mijn blessure eindelijk ook de goede kant op te gaan. Ik ben sowieso vrijwel pijnvrij, maar ook de kracht komt terug in mijn linkerbeen. Zondag avond nog een voor mijn doen vrij snelle 22KM gedaan, en ik liep gelukkig weer eens lekker zonder het gevoel te hebben dat de coƶrdinatie weg is. Hopelijk zet zich dit door, en is deze vervelende blessure snel verleden tijd.

Afgelopen week ook nog even bij Radio Rucphen FM op bezoek geweest voor een interview. Ondanks dat het een regionale zender is, vond ik het toch wel spannend. Gelukkig begon het na een tijdje wel te lopen, en heb ik voor een groot deel mijn verhaal kunnen doen. Later denk je wel, ik had dit en dat nog moeten zeggen etc. maar in grote lijnen heb ik wel uit kunnen leggen wat ultralopen in houd. Leuk om mee te maken, en hopelijk vonden de luisteraars dat ook šŸ™‚

Ik zit nu wel met een dilemma, want mijn wedstrijdkalender is leeg….De verwachtingen voor een start op de Spartathlon zijn vrij laag, want ik ben 52ste op de reservelijst. Enig pluspunt is dat er voor mij ook veel hongaren staan, en daarvan staan er ook al 23 op de startlijst, dus mogen er nog maar twee van de reservelijst bij.

Dus moet ik dringend op zoek naar leuke alternatieven. Jan en ik hebben het er al even over gehad, en een paar zijn inmiddels al afgevallen (Winschoten en Pierewaai).

April en Mei vallen voor mij af. Te veel gepland (werk / prive) in de weekenden, en ook Juni lijkt niet te lukken in verband met vakantie. Eerste interessante wedstrijd wordt dan voor mij de 24 uur van Deventer.

13/07/2024  24 uur: Ultrafestival Deventer 24 uur Open wedstrijd en Nationaal Kampioenschap

Mogelijk voor de rest van het jaar:
12/10/2024  trail: Indian Summer Ultra 50-75-100 km met NK 100 km trail
26/10/2024  trail: Bear Trail 100

En de Bello Gallicco uiteraard, en hopelijk nog een leuke ergens in het buitenland

Eindelijk staan ook de uitslagen van Jan en mIj van de Salland trail en Texel op DUV statistics.

Lange termijndoel wordt sowieso toch proberen een kwalificatie te halen voor de 120 van Texel 2026!

a) een officiƫle 100 km-wedstrijd binnen de 9:30 uur;
b) een officiƫle 12-uurswedstrijd met 120 km of meer;
c) een officiƫle 24-uurswedstrijd met 200 km of meer;
d) een finish op de Spartathlon;
e) een finish binnen de tijdslimiet op De 120 van Texel van 2015, 2017 of
2019;
f) een finish binnen de tijdslimiet op de hele Jan Knippenberg Memorial van
2014 of 2016;
g) een finish in de Elfsteden Ultraloop 2018
Lopers die nog gaan proberen aan de toelatingseis te voldoen, kunnen zich inschrijven voor
de 120 km. Toelating geschiedt nadat aan de toelatingseisen is voldaan.

Een start en finish op de Spartathlon zou dus geweldig zijn šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *