2024

2024

Na een heel gezellig weekend in Leuven zijn we inmiddels in 2024 aanbeland.

Veel gegeten, en veel gedronken, dus flink bourgondisch deze dagen doorgebracht, en dat was te zien toen ik dinsdag weer op de weegschaal ging staan.

Laten we het er op houden dat het “losse” kilo’s zijn, want vanochtend was ik al weer anderhalve kilo kwijt.

Nog iets meer dan 3 weken, en dan moet ik klaar zijn voor de hoho100.

Afgelopen vrijdag 29 Dec nog heel rustig een marathon gelopen, en daarna niets gedaan tot 2 Jan, op een paar flinke wandelingen en een fietstocht op en neer naar schoonmoeder na.

Uiteraard ook niet verkeerd om even rustig aan te doen, na twee marathons binnen 6 dagen, en daarvoor 9 dagen achter elkaar een training zonder rustdag.

Nu dus weer flink aan de bak, om in ieder geval fit aan de start te staan eind deze maand.

De marathon van vrijdag j.l. ging redelijk. Mijn hartslag zat wat aan de hoge kant voor het tempo wat ik liep, en ik moest ook twee keer de bossen in voor een sanitaire stop.

Gisteren besloten mijn duurloop niet langer dan 32KM te maken, omdat ik van plan ben om zaterdag een flinke lange duurloop te gaan doen.

Het klussen bij Randy heb ik alvast om gepland naar Donderdag avond.

Wel al een paar dagen flinke keelpijn, en ook een beetje last van mijn rechtse knie.

Dat laatste denk ik  omdat mijn brooks adrenalines al een tijdje aan vervanging toe zijn, want onder de rechtse zool is de hiel flink weg gesleten.

Nog even gecheckt, en het vorige paar heb ik binnen gekregen op 26 November 2022, en ik heb er daarna ongeveer al mijn lange duurlopen op afgewerkt, dus ik gok ongeveer 2200 van de in totaal 4143 gelopen kilometers na die tijd.

Na even googelen een paar GTS23’s gevonden met flink wat korting, maar omdat de basisprijs overal nogal hoog ligt, kom ik nog op 120 Euro’s inclusief verzendkosten.

Wel 7 euro goedkoper dan het vorige paar GTS22 …

Mijn voornemens blijven ongeveer hetzelfde alsĀ  die van vorig jaar.

Uiteraard hoop ik zoals afgelopen jaar weer een paar mooie resultaten weg te zetten.

…En een nog wat lager gewicht, kracht en stabiliteit’s -oefeningen en allerbelangrijkst, de stress niveau’s proberen laag te houden.

Dat laatste zal nog een uitdaging worden, met een aantal collega’s minder, waardoor ik o.a. meer standby diensten zal moeten doen.

Gelukkig loopt de bouw van de garage bij Randy een beetje op zijn eind, zodat ik wat meer vrije tijd in de weekenden overhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *