DNS

Gisteren (Woensdag) ochtend bij het Bravis ziekenhuis langs om een hartfilmpje te laten maken. De extrasystolen (extra slag die ik af en toe voel) waren ondertussen al weer terug afgenomen, maar om na te gaan of er mogelijk sprake was van myoracdites (ontstoken hartspier) beter maar gelijk door een cardioloog laten kijken.

De afspraak was op tijd, dus ook de uitslag had ik al vroeg binnen, en gelukkig hoef ik me nergens zorgen over te maken.

Ondertussen heb ik de organisatie geïnformeerd dat ik er niet bij ben dit weekend, dus beter gelijk definitief maken omdat ik anders toch weer ga twijfelen. Het goede nieuws is dat ik ondertussen weer een rondje gedaan heb, en alhoewel de hartslag vrij hoog zat voor het lage tempo voelde het weer heel goed.

Mijn Garmin is nog wel helemaal van slag af, want mijn HRV, slaapgeschiedenis, en rustpols zijn nog steeds knudde dus het is wel duidelijk dat ik nog niet 100% hersteld ben. Enige voorzichtigheid is dus geboden, zodat ik niet de volgende uitdaging in gevaar breng, want die komt ook vrij snel: 1 Maand 1Week 5Days 21Hours HOHO100(161km ultra)

En omdat ik nu een flinke terugval heb, zal er nog veel moeten gebeuren Tel daar bij op de dagen die min of meer inactief zullen zijn (kerst – oud en nieuw + klussen) dus de resterende tijd vooral goed inplannen, en heel blijven.

Met mijn collega’s alvast geregeld dat ik geen standby dienst meer heb voor deze wedstrijd, dus dat is alvast 1 storende factor weg. De trainingen kunnen ook weer meer op asfalt, omdat voor mij een goede 100K tijd voorlopig het doel wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *