Pasen

Na alle regen en wind van afgelopen weken, lijkt eindelijk gelukkig het weer wat te veranderen. De korte broek ligt nog steeds in de kast, maar vandaag (1e paasdag) had hij aan gekund.

Vanochtend vroeg uit bed, want om 12:00u moest ik terug zijn omdat dan de paasbrunch zou starten. De eerste kilometers gingen wat stroef, omdat ik gisteren samen met Maaike 28KM van het mooie Biesboschpad gewandeld had. (Tegenwoordig heb ik meer spierpijn van een flinke wandeling, dan van mijn lange duurloop.)

Al snel voelde ik dat het een lekkere training zou worden. Gelukkig maar, want afgelopen donderdag en vrijdag liep het heel erg zwaar, terwijl de trainingen tot en met woensdag juist wel heel erg lekker gingen. Mogelijk iets te veel op mijn voeding gelet die dagen…

Nu liep het dus wel lekker, en ik besloot het rondje te doen wat ik tegenwoordig loop, Zundert, Rijsbergen, Etten-Leur, Hoeven en via pagnevaart en Bosschenhoofd weer naar huis. Ruim op tijd voor de brunch, met het gevoel dat ik nog een heel stuk door had kunnen gaan, dus weer heel goed voor het zelf vertrouwen.

Morgen met Maaike nog een etappe doen van het Biesboschpad, dus zal ik die maar als herstel training beschouwen….

Weer een week dichter bij de Utrabalaton. Gelukkig ben ik nog steeds blessurevrij… Nog te vroeg om de weersverwachtingen te gaan volgen, want dat is 1 van de factoren waar we zelf geen grip op hebben, maar kan nogal wat gevolgen hebben. Sommige edities zijn erg warm geweest, en sommige edities was er onweer. Afgelopen editie was het perfect weer, en wat mij betreft mag het hetzelfde zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *