Nog 1 dag voor de 24u

Download PDF

Even de weersverwachting voor SIttard gecheckt, en zoals altijd zijn er verschillende versies beschikbaar. Mij lijken weeronline en buienradar de meest betrouwbare, en gelukkig liggen de verwachtingen daar niet al te ver uit elkaar. Als die voorspellingen uitkomen zijn in ieder geval de weergoden ons gunstig gestemd, want alhoewel het altijd beter kan, kun je in Maart natuurlijk van alles krijgen, van elf-stedentocht weer tot voorjaars storm. Met temperaturen in de dubbele cijfers, en grotendeels windkracht 2 zullen die paar millimeter regen wel mee vallen, en zou vooral het eerste deel beter moeten gaan dan vorig jaar.

Mijn streefgewicht voor de 24 uur heb ik gehaald, en het is me gelukt om het wintervet maandag 2 januari omlaag te brengen van 76,1 naar precies 71KG

maandag 2 januari 202317276,125,7

Nog niet op het gewicht van 2017 (tijdens de Swissman xtreme triathlon, maar ik hoop daar tegen de Ultrabalaton nog een kilogram onder te komen.

We zitten op ongeveer 100 deelnemers, dus het drie dubbele van vorig jaar. Ongeveer 1 derde Nederlanders, dus met al die buitenlanders ga ik er vanuit dat het een behoorlijk sterk deelnemers veld is dit jaar. 14 verschillende nationaliteiten, en dat is altijd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *