Londen

Download PDF

De Citytrip naar Londen zit er helaas weer op. Een fantastisch weekend gehad!! Buiten de diverse Engelse pub’s ook heel veel van Londen zelf gezien. Het blijft een geweldige stad, en is zeker weer voor herhaling vatbaar.

Ook is het WK weer begonnen, maar in tegenstelling tot andere jaren leeft het een stuk minder. Heeft denk ik te maken met het negatieve imago van Quatar, en met de tijd van het jaar waarop het gehouden wordt. Nog geen versierde woningen of auto’s gespot, zowel in Nerland als Belgie, en ook in Engeland was er maar weinig te merken van dat er momenteel een WK gehouden wordt.

Na een lange periode eindelijk weer eens een “wedstrijd” in het vooruitzicht. Het meer een training worden, dan een echte wedstrijd of PR poging, maar ik heb er niet minder zin in. Het parcours schijnt ook uitdagend te zijn, en het is gratis, dus kan nooit tegenvallen.

Samen met Jan beslist om ook voor Leeuwarden in te schrijven, want dat moest gebeuren voordat ik de marathon van a.s. zondag finish. Ik zit er ook over te denken om alvast voor de 24u van Sittard en de ultrabalaton in te gaan schrijven. In ieder geval voor het einde van dit jaar, dus ik heb nog een paar weken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *