Oktober

Download PDF

Inmiddels is het weer Oktober. De maand waarin een migratie bij de klant moest gebeuren, wat de nodige stress en inspanning gekost heeft. Lange dagen werken, slechte nachtrust en nagenoeg geen beweging dus geen goed begin van deze maand.

Dus nagenoeg niet getraind voor een periode van 10 dagen, en ik merkte afgelopen zaterdag dat dit toch alles bij elkaar wel de nodige impact heeft gehad. De langzame duurloop op lage hartslag viel al niet mee, omdat na 20KM de hartslag op begon te lopen, en ik dus langzamer moest gaan lopen om onder de 135 slagen per minuut te blijven. Ondanks het hele lage tempo voelde het zwaarder aan dan normaal.

Gelukkig is de migratie zelf wel goed verlopen, en daarmee valt wel een stuk spanning weg, want een rollback zou nog een extra weekend werken betekend hebben.

Nou dus weer vooruit kijken, en eens zien wat dit allemaal invloed op de planning heeft. De marathon van EL was sowieso al geen optie meer, maar ik denk dat ook de beartrail te vroeg komt. Mogelijk is de marathon van Kasterlee nog in te passen als training en dan proberen in Leeuwarden helemaal fit en voldoende voorbereid aan de start te staan.

Ook tegen het einde van deze maand nog een week standby dienst, dus niet zo’n beste maand….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *