Geplande trainingen

Download PDF

Deze week goed begonnen met eerst een wandelingetje, en later op de avond een snelle 7KM – in c.a. 32:45Minuten. Maaike fietste met me mee, en onderweg kwamen we WBTV’er Anton oook nog tegen. Ik voelde nog wel de hamstrings, maar dat is vrij normaal c.a. 1 week na een marathon, maar eindelijk weer een beeetje snelheid terug.

Onderstaande foto gemaild gekregen van TVB’er Wim, die de triathleten uit Breda en mij flink stond aan te moedigen vanaf de kant.

IMG_0758

Vanavond wil ik hardlopend naar John, en van daar af verder naar de zwemtraining. Ik hoop dat ik nog wel ergens een neusklemmetje heb liggen, want anders wordt het snotteren de rest van de week met die chloor allergie. Hopelijk wordt de buitenwater temperatuur snel hoger, zodat ik naar Galder kan om te gaan zwemmen. (Voor mij niet goed, zwemmen in een bak met chloor).

Donderdag ga ik met Erwin vanaf Schoten naar Brussel fietsen, dus dan wordt het in de ochtend en in de avond flink wat fiets kilometers maken. In het weekend dan een duurloop en een zwem-fietstraining op zondag.

IMG_0748[1]

Volgende week eens wat tijd plannen om mijn fiets verder in orde te maken voor het komende triathlon Seizoen. Om te beginnen mijn stuurtje monteren, en misschien investeren in een “bike fit”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *