“rustweek” nog 23 dagen voor de marathon

Download PDF

Deze week vanwege diverse omstandigheden een ongeplande rustweek.
Er zijn verschillende oorzaken. De belangrijkste is dat vanwege call-out voor TMME ik binnen 5 minuten telefonisch bereikbaar moet zijn, en binnen 30 minuten online. Dit geeft zo zijn beperkingen, en bijv. het zwemmen (niet meer dan 150 meter, en dan de telefoon checken) of het hardlopen (lange duurlopen opsplitsen in kleine rondjes, en de telefoon mee) moeten dan anders ingericht worden.

Een andere oorzaak was een gecrashte applicatie server van een klant, die vanwege een corrupt filesysteem niet meer op kwam. Gevolg……woensdagnacht to half een doorgewerkt, en donderdag ochtend weer om 5 uur terug uit bed. De tusenliggende tijd ook haast niet geslapen, omdat ik het probleem nog niet op had kunnen lossen, en nog over een oplossing na aan het denken was.

Gisterenavond een oplossing uitgetest bij de klant, en ook nog een abraham geplaatst bij mijn zwager. Ik had de fut niet meer om nog te gaan lopen. Vanavond gaat ook niet lukken…eerst Nederland Moldavie in de kuip, en hierna de verjaardag van Ad vieren.

Morgenochtend weer om 6 uur op om mijn lange duurloop te doen(wel een verkorte versie, waarschijnlijk 24KM), en hierna om 10u met Levi naar de voetbal. (Als ik niet opgeroepen wordt, want de standby duurt tot maandag ochtend).

Volgende week dus flink wat kilometers maken, en daarna twee weken gas terug nemen.

Vanochtend trouwens nog wel een nieuw PR: van Rucphen naar Brussel in 51 minuten….. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *