Standby

Download PDF

Helaas afgelopen week nagenoeg niet getraind. De nasleep van de migratie zorgde al voor lange dagen, maar daar bovenop had ik ook nog een week standby dienst.

Vanwege een menselijke fout (iemand veroorzaakte een netwerk probleem) waren veel productie, pre-productie en development databases overgefaild bij de klant, en het heeft me van zaterdag ochtend tot maandag avond gekost om het te herstellen. De overige dagen veel extra uren gemaakt om releases uit te voeren, een taak die er bij hoort wanneer je van wacht bent.

Bijna niet getraind in combinatie met een hele slechte nachtrust en de nodige stress, dus de conditie zal er flink op achteruit gegaan zijn, en ook de rugklachten zijn een stuk erger geworden door de lange dagen achter mijn bureau.

Maar…genoeg geklaagd…..want…..ik heb bijna een week vakantie voor de boeg, dus dan even het hoofd goed leegmaken, en de training weer op gaan pakken. Zaterdag een lange duurloop, en dan zal ik zien hoe het er bij staat.

De marathon van Kasterlee is alvast geschrapt van de kalender, en daar id de “tis voor niks” marathon voor terug gekomen.

Die is op 27 Nov, en voor een nieuw PR zal ik dan zeker nog niet klaar zijn, maar gezien het karakter van deze wedstrijd is dat ook geen geschikt parcours, dus wordt het zuiver een training.

Daarna nog een paar weken door trainen, en misschien naar Leeuwarden voor de marathon daar. Zal een beetje afhangen van hoe ik me voel eind November….Maar dat is nog c.a. 8 weken vanaf nu, en ik hoef niet helemaal val 0 af te beginnen. Ik denk dat het duurvermogen er nog wel is, maar het zal de snelheid zijn waar ik nog flink aan moet werken komende weken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *