Druk weekendje

Afgelopen weekend was flink vol gepland. Zaterdag eindigde met een 40 jarige bruiloft, en de zondag met “high bieren”, een verlaat vaderdag kado aangeboden door de jongens.Deze was gepland in Roosendaal, zodat we op de fiets er naar toe nog naar de doorkomst van de Vuelta konden kijken.

Ondanks dat het natuurlijk maar enkele secondes zijn dat je de renners zelf voorbij ziet komen, vond ik het hele spektakel wel vrij indrukwekkend om mee te maken. Wat een circus er omheen, en wat een massa mensen die er op af gekomen zijn.

Zaterdag ochtend was ik vroeg op pad voor mijn lange duurloop. De oefeningen voor de rug beginnen te werken, want ik had al wat meer kracht in mijn linkse been. De 33KM gingen probleemloos, en het eerste stuk verliep al voor een groot deel over het parcours van de etappe richting Breda.

De duurloop van zondag was een stuk zwaarder, omdat de benen nog erg zwaar aanvoelden, en omdat ik de avond ervoor nogal wat Brand biertjes gedronken had…Deze was richting Bergen op Zoom, omdat ik mijn auto daar had laten staan zaterdag nacht.

Soort van omgekeerde dropping dus, en da’s ook wel eens leuk. Ik had een route uitgezet via de Garmin software, en in mijn horloge geladen, en het was leuk om te zien hoe ik vrijwel in een rechte lijn naar de auto gestuurd werd. Onderweg werden diverse landweggetjes en zelfs singletracks meegenomen in de route.

Ik ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze manier van routes plannen, en hoop op die manier nog andere leuke paadjes in deze regio te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *