Weer doelloos…

Download PDF

Helaas….nog een evenement wat niet door gaat….De 24 uur van Sittard gaat definitief niet door in 2021, dus voorlopig wat wedstrijden betreft een lege agenda…Dat komt niet als een verrassing uiteraard, maar toch…ik had toch wel een klein beetje hoop dat dit misschien wel door zou gaan.


Maar…. niet getreurd, dan maar even wat rustiger aan, en de blessures wat meer kans geven om te herstellen.Dat lijkt trouwens aardig te lukken, dus wat dat betreft hoop ik dat 2021 een goed jaar gaat worden.Alhoewel dat de blessures uit 2020 mogelijk ook wel het resultaat waren van de combinatie vaak vallen, en overbelasting.


Afgelopen week dus de trainingsomvang een beetje bij gesteld, en ook de lange duurloop een beetje ingekort.Dat laatste vooral omdat Maaike graag in de middag nog een ronde wilde gaan wandelen, dus zondag loop en wandelkilometers gemaakt.


Dus zoals het er nu naar uitziet, dan gaat de eerste uitdaging voor 2021 het Petranpad worden.We gaan het zien….


De dagen worden in ieder geval al weer merkbaar wat langer, en voorlopig kan ik nog steeds vanaf thuis werken.Het inenten voor Covid is ook begonnen, dus allemaal positieve berichten en laten we hopen dat ook dit jaar de wedstrijden ook weer snel terug georganiseerd kunnen worden.

Als het doorgaat, dan wordt het doel de tijd van 2020 verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *