triathlon Neerpelt op de helling

Download PDF

Helaas een slecht persbericht:

Ik heb me een paar maanden terug ingeschreven voor de hele triathlon van Neerpelt.
Samen met Almere de enige hele triathlon binnen de Benelux. Op dit moment staan er 23 Deelnemers ingeschreven, wat mogelijk te weinig is om de hele door te laten gaan….
Dat zou toch wel heel erg jammer zijn, want dan hebben we weer maar 1 hele over.

Mocht je dus nog twijfelen, schrijf je dan a.u.b. nu in, want ik hoop dat het doorgaat!

Zie onderstaand persbericht:
##############################################
Persbericht Limburg226
22 maart 2011 By admin
Doordat momenteel slechts 14 atleten zich hebben aangemeld voor deelname aan Limburg226, de enige volledige afstand van Belgiƫ doen we als organisatoren een speciale oproep aan de atleten. Bent U van plan om deel te nemen aan Limburg226, aarzel dan niet en schrijf U in voor 10 april. Dat is de datum waarop we gaan evalueren en indien nodig het event gaan annuleren. Slechts enkele deelnemers aan de start kunnen we niet meer verantwoorden. We weten dat we alle ingeschreven deelnemers gaan moeten teleurstellen en willen dit dan ook ver op voorhand doen, zodat deze een waardig alternatief kunnen zoeken. Iedereen krijgt 100% van het inschrijvingsgeld terug. Limburg113 loopt geen gevaar en gaat zoals normaal door.

We weten dat we nooit gaan kunnen opboxen tegen de grote internationale ironmans, maar toch heeft zo een ironman distance in eigen land zijn charmes. Lager inschrijvingsgeld, geen lange verplaatsingskosten, vele bekende gezichten, veel eigen supporters zijn maar enkele pluspunten.

Wacht dus niet en schrijf U in voor 10 april !!

###############################################
Ik vraag me trouwens af wat de bezwaren zijn om hem door te laten gaan, ook al zijn het maar 20 mensen, want er wordt zo ie zo een halve gedaan die dag, op hetzelfde traject.
In groningen organiseerd men eens in de 5 jaar een hele voor een handje vol met mensen…..

Ik heb via het triathlon forum en via de yahoo mail groep ondertussen een oproep gedaan om meer mensen over de streep te trekken, en zich in te laten schrijven. Vandaag staat de teller op 25, en er heeft nog 1 persoon beloofd vandaag ook in te schrijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *