BG 2019

Download PDF

Deze keer duurde het nog vrij lang voordat ik hersteld was, dus achteraf een extra bevestiging dat het toch de juiste beslissing was om het bij 1 ronde te laten vorig weekend.
Zondag leek het aanvankelijk mee te vallen, en nadat ik een paar uurtjes geslapen had, ben ik nog samen met Maaike gaan wandelen, en dat voelde goed.De pijn aan mijn heup viel mee, en een dag later was er eigenlijk alleen nog een blauwe plek te zien.

Maar….mijn bovenbenen deden op maandag wel verschrikkelijk veel pijn. Het afdalen met de rem er op, had dus duidelijk nogal wat schade aangericht in mijn spieren, want lopen ging nauwelijks.Deze keer was alles zelfs nog op donderdag heel erg gevoelig, en pas vrijdag was ik weer in staat om voorzichtig een rondje te rennen.Gelukkig maar, want als ik een dag of 5 aaneengesloten niet kan lopen krijg ik weer allerlei andere klachten….

Ondertussen heb ik al wel heel veel nagedacht over de planning voor 2019.Op korte termijn is het lastig om wedstrijden in te plannen, omdat van de ene kant Maaike flink wat wandelevenementen wil gaan doen als voorbereiding op de Kennedymars van Someren.En van de andere kant zit er zakelijk nogal wat in de weg…binnenkort nog ruim een week naar India, en ook een paar weekenden waarin gewerkt moet worden bij de klant.Randy krijgt ook binnenkort de sleutel van zijn huis, dus ik vermoed dat daar ook nog wat flink wat uurtjes gespendeerd moeten gaan worden.Kortom….moeilijk om komende paar maanden iets te vinden wat past, dus voorlopig gewoon proberen tijd te vinden om flink wat kilometers te maken in de buurt.
Zoals het er nu naar uit ziet is de kans dat we naar Roemenie of de Zugspitz gaan ook heel erg klein, en daarom heb ik in ieder geval een paar hoofddoelen voor dit jaar al veilig gesteld.
Ik was al ingeschreven voor de Indian Summer, en zojuist ook weer voor de Bello Gallico 100 mijl!


Nou dus zorgen dat ik beide wedstrijden zonder problemen tot een goed einde kan brengen, en dat betekend dus vooral:

  • De problemen met mijn voeding onder de knie krijgen
  • De problemen met mijn voeten (blaren etc.) voorkomen
  • trainen
  • trainen
  • trainen
  • trainen

Ik denk dat de recente wedstrijden ondanks een DNF mij heel veel geleerd hebben, en vooral nu ik weet wat ik kan verwachten ga ik straks deze wedstrijden een stuk geruster starten, ….dus nog 35 weken en 5 dagen voor de eerste van de twee hoofddoelen voor 2019….

ISU 2018 103KM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *