Minder dan 2 maanden voor de Bigman

Download PDF

Het begint nu echt op te schieten….. Nog minder dan 2 maanden voor de bigman. En nog een paar weken voor de eerste triathlon’s gaan beginnen dit jaar.

Afgelopen week een rustige week gehad. Zowel v.w.b. het trainen als het werk was het vrij rustig. Afgezien van een spoed klus die donderdag avond nog gedaan moest worden, en wat werkzaamheden zondag, viel de standby gelukkig ook mee.

Donderdag had ik vrijgenomen ter compensatie van de vele uren die ik gemaakt heb in April. in de ochtend een lange duurloop gedaan (22K), en smiddags met Maaike naar Poortvliet.Vrijdag een rustdag, en zaterdag mijn lange fietstraining afgewerkt.

Afgelopen zaterdag dus 8 uur op mijn fiets, en ik kon niet ver weg vanwege de standby dienst. Ik vertrok al in de regen, en de eerste 2 uren bleef het flink regenen. Hierna werd het af en toe droog, maar onderstussen was de wind behoorlijk aangewakkerd. Ondanks het erg slechte weer, fietste het wel erg goed. Helaas door de regen, en de vele takken/laderen/modder op de weg heel erg voorzichtig door de bochten, en extra uitkijken voor de diverse uitritten en weggetjes van rechts, omdat de automobilisten ook haast niets zien met dit weer. Er was ook deze tocht weer een bestuurder die me niet aan zag komen, en gelukkig kon ik nog op tijd remmen….

storm

In totaal 124KM gefietst op een rustig tempo (c.a. 28K/u). Onderweg alleen water gedronken (c.a. 2 liter), en ik kwam beter van mijn fiets dan de vorige keren. Waarschijnlijk begin ik weer een beetje te wennen aan het fietsen.

Zondag ook een rustdag genomen, want het was moederdag. Met Maaike naar Alexandrium gereden, en een nieuwe lamp voor in de kamer gekocht. Hij was nogal zwaar, en nadat ik hem opgehangen had, voelde ik weer wat uitval in mijn linkerbeen. Me weer een beetje vertild dus, en hopelijk zijn deze rugklachten deze keer wel snel over, want dat krachtverlies in mijn been kan ik nu echt niet gebruiken in deze periode van het jaar…..

Vanavond weer een duurloopje van 10K doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *