1 week voor de marathon van Etten Leur

Download PDF

Na Almere eigenlijk niet meer veel gedaan…..

Eerst de herstelweken, en daarna de griep. Gelukkig vorige week zaterdag nog een lange duurtraining af kunnen werken (+/- 30KM in 2u48), maar daarna ook niet veel meer gedaan.

Wel gezellig een paar dagen met vrouw en kinderen naar Dusseldorf geweest. Niet gesport, maar zeker zo vermoeiend, en ik denk dat we daar ook nogal wat wandel kilometers gemaakt hebben.

Duss

Afgelopen weekend nog een duurloopje van c.a. 18KM gedaan, en zondag de zwem-analyse gedaan in Eindhoven samen met de vereniging. Met c.a. 17 WBTV’ers hadden we beschikking over het trainings zwembad bij de Tongelreep. Dit bad is uitgerust met verschillende camera’s, zodat onder water scherpe beelden gemaakt kunnen worden van je zwemstijl. Was heel erg nuttig denk ik, en je krijgt op zo’n dag ook goeie tips.

De verkoudheid is helaas nog steeds niet helemaal over. Deze week sowieso niet te veel doen, om zondag goed uitgerust aan de start te kunnen verschijnen. Het wordt de 6e keer dat ik in Etten Leur aan de start sta voor een hele marathon zag ik.

T-SHIRT Marathon Brabant2013.indd

 

Alles bij elkaar een hele slechte voorbereiding voor een marathon, maar het evenement is gewoon te leuk om te laten schieten. En het is natuurlijk een hele goeie training voor Kasterlee, want dat is ook al over c.a. 2 maanden. Hopelijk is de verkoudheid helemaal over zondag, en ook de andere pijntjes (achillespees links, pijn in de lies rechts).

Deze week dus nog even wat rustige korte rondjes, en dan hoop ik zondag mijn 17e marathon te kunnen finishen.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *