dubbele wedstrijd- Zondag

IMG_0789

 

 

 

 

 

 

 Nick, Randy, Michelle, Marcel, John en ik

Zondag voor de tweede maal in 1 weekend deelgenomen aan een wedstrijd.
Deze keer ook weer met een team, maar nu voor de 10KM van Roosendaal als bedrijventeam.
Is wel heel erg leuk om je eigen bedrijfje door te speakers te horen, en om met je eigen team in het aparte startvak te mogen staan.

bedrijvenloop

 

 

 

Randy en Nick hadden nog nooit verder dan 5kilometer aan een stuk hardgelopen(een PR dus), en Michelle heeft zeer beperkt zicht, dus moet door Marcel begeleid worden(liep 6 minuten van haar PR af). John is herstellend van een blessure (maar was ruim 2 minuten sneller dan 2 jaar terug), dus hebben ze allemaal een hele mooie prestatie geleverd!

Zelf ben ik ook wel tevreden. Weliswaar een paar minuten langzamer dan mijn PR, maar ik heb heel weinig voorbereidingen voor het kortere werk gedaan. En eigenlijk had ik twee weken terug niet eens gedacht in staat te kunnen zijn om al weer te hardlopen, laat staan een wedstrijd mee te doen.

hans_rdaal 

 

 

 

 

 

 

En als ik het plaatje hierboven bekijk, zit ik toch nog vrij ver vooraan.

De wedstrijd verliep erg goed. We mochten dus vooraan starten, alhoewel je na het startschot eigenlijk pas goed kunt zien dat er nog heel veel wedstrijd lopers voor je zitten.
De eerste kilometer ging ik eigenlijk te langzaam. Dit zag ik pas toen ik bij het 1 KM punt op mijn horloge keek. 4 minuut 35, terwijl ik dacht op 4 minuten de kilometer te zitten. De volgende kilometers gingen wel goed, maar dan blijft die ruim halve minuut toch er iefere keer bij te komen.

Net na het tunneltje Maaike/Michel/Els/Quinty en Lisa gezien. Toen bij kilometer 4 iets het gas er af, want ik merkte al dat ik het op die manier geen 10KM ging volhouden. Ik kwam hier ergens de snelste 10K lopers al tegen. Na het keerpunt, kon ik zelf zien wie er allemaal nog achter me zaten. Ik zag John, en een stuk verderop ook Randy/Nick/Michelle en Marcel, en die hadden er ook een lekker tempo in zitten.
 hans_groot1 hans_groot2

Bij Kilometer 7 begon ik eigenlijk pas in de wedstrijd te komen, want toen begon het erg lekker te gaan. Voor mijn gevoel ben ik gaan versnellen, en de laatste kilometer er nog een schepje bovenop gedaan. Helaas wel iets te vroeg, want zo’n 400 meter voor de start was het op, en heb ik rustig gefinished. Ondertussen een flinke regenbui, en even gewacht op de rest.

 

 

Foto’s van de start:

zomerkl0 zomerkl1 zomerkl2 zomerkl3 zomerkl4 zomerkl5 zomerkl6 zomerkl7 zomerkl8 zomerkl9 zomerkl10 zomerkl11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *