Koude zwemtraining

Download PDF

Na de fietstraining van Donderdag (+ 130 K), vrijdag ’s niet getraind.

Zaterdag samen met John c.a. 62KM gefietst. Michel is helaas geblesseerd geraakt, want die zou ook mee rijden. Frisjes toen we vertrokken, maar toen de zon er goed door kwam was het perfect fietsweer. Ook de wind was minder dan afgelopen donderdag, dus fietste het heel erg lekker.

Vanochtend om 8 uur naar Hoeven, voor mijn eerste buiten zwemtraining dit jaar. Wetsuit gisteren opgezocht, en loopspulletjes alvast aangedaan om aansluitend een looptraining te doen.
De thermometer van de auto gaf 3 graden aan!!! Ik hoopte dat het water lekker warm aan zou voelen door de koude omgevingstemperatuur, maar helaas was dit niet het geval. De wetsuit helpt wel iets tegen de kou, maar de handen, voeten en het gezicht voelden ijskoud aan. Na een kwartiertje leek ik er iets aan gewend te zijn, maar toch is het heel de training veel te koud gebleven. Niet erg prettig dus.

Helaas waren er geen leden van de vereniging die een looptraining mee wilden doen, dus ik besloot terug te rijden, en alleen een looptraining te doen. C.a. 13,5KM gelopen.

marathon_35KM

Nog een foto die Wimpie gemaakt heeft op het 35K punt tijdens de marathon van Rotterdam.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *