Nog 2…

Download PDF

Deze week was uiteindelijk veel te druk, en vooral dinsdag en woensdag erg lange dagen (vijf uur uit bed, en twaalf uur pas weer er in). Ook gisteren was het nog flink haasten, omdat ik mijn boekhouding alvast moest doen, want daar komt verder niets meer van. Eigenlijk was ik van plan nog een paar kilometertjes te gaan hardlopen, maar dat lukte helaas niet meer.

Vanavond een 25 jarige bruiloft, en morgenochtend vertrekken. Voor die tijd nog alle spulletjes klaarzetten, en nog een nieuw achterbandje regelen(Swalbe Ultremo ZX), en op mijn fietsje leggen. Daarna nog even een kort ritje en een laatste check, en dan moet ik er weer klaar voor zijn…

De blessure is eigenlijk nog steeds hetzelfde. Misschien iets verbeterd de laatste dagen, want de pijn bij het opstaan lijkt minder. Wel een beetje een verdoofd gevoel in min been, maar dit heb ik normaal ook wel eens, al is het dan in mindere maten.

Dicht achterwiel heb ik gestest. Gaat prima, maar ik heb besloten deze toch niet mee te nemen. Ik ga op safe, dus wil niet voor verassingen komen te staan (te veel heuvels of te veel wind) waardoor ik met een dicht achterwiel een te groot risico zou nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *