Triathlon Meer

Download PDF

Gisteren mijn tweede triathlon van dit jaat afgewerkt.

Eerst even de eerste helft van Nederland Japan gekeken, en hierna onderweg naar Meer. Onderweg hoorde ik dat Snijder een doelpunt zette, en Nederland dus voor stond. Mooooiiiii

Bji “De Mosten” aangekomen, zag ik ook de andere WBTVers. Samen naar de inschrijving, en daar werd ook gelijk even de champion chip getest. Hij deed het nog. Deze keer wordt de chip om de enkel gedragen. Zoals vorig jaar ook weer een tas met hierin een Tshirt, en wat voedinngs supplementen.

Voordat ik de wisselzone in ging, werd mijn fiets gekeurd, en het bleek dat mijn opzet stuur er af moest. (Had ik egenlijk in de reglementen ook al gezen, maar ik had verwacht dat ze niet zo nauw zouden kijken) Hierna mijn fiets weg gehangen op nr. 84.

Zwemmen
Het zwemmen ging deze keer beter. Bij de start was ik tussen een groepje school slag zwemmers terecht gekomen, en ik ben hier bij blijven hangen tot halverwege. Voordeel was dat ik lekker rustig kon zwemmen, terwijl hun de richting aangaven. Ik hoefde dus niet mijn hoofd boven het water uit te steken om iedere keer de kijken. Vanaf halverwege iets versneld, en na c.a. 11 minuten was ik er.

Fietsen
Het fietsen viel tegen. Flinke wind, geen opzet stuur, en een stuk met een paar lastige bochten. De derde en laaste ronde viel ook nog bijn ketting van het grootste voorblad op het kleine blad, en deze kreeg ik niet meer terug. Alles bij elkaar flink afgezien….veel meer dan in Terheijden, waar ik toch de dubbel afstand af moest leggen.

Lopen
Lopen ging redelijk. Liefst loop ik natuurlijk op vlakke weg, i.p.v. over bospaadjes en edrgelijke, maar op zich liep het toch goed. Het weer was ook  goed om te lopen. Lekker fris, en in de bossen had je weinig last van de sterke wind.
Aan het einde van de eerste ronde zag ik mijn grote voorbeeld Marc Herremans nog staan. Hierna liep de tweede ronde vanzelf. Uiteindelijk gefinished in een beetje teleurstellende 1 u 17. Volgens mij in totaal c.a. 60 man achter me gelaten, dus al met al ben ik toch tevreden met het resultaat.

Weer hele leuke wedstrijd, die zoals vorig jaar weer perfect geregeld was! Uiteraard weer erg gezelig. Ik kijk al weer uit naar volgende week (1/3 triathlon in Gastel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *