April

Nog 1 dag, en dan is het weer April. Ondertussen is de klok verzet, en lijkt de lente al volop begonnen. Volop bloesem overal, en vooral volop zon de laatste weken.

Afgelopen week weer wat kilometers gemaakt, want ondanks de Corona problemen, mogen we nog steeds hardlopen buiten, en da’s natuurlijk geweldig. En ondanks dat ik geen korte termijn doelen heb, staat mijn lange termijn doel nog steeds vast, en ik ga er van uit dat die Great Escape gewoon doorgaat.

Afgelopen zaterdag ben ik weer op tijd vertrokken, en het eerste stukje onverhard in Rucphen zag ik een Ree, die probeerde links of rechst af te slaan, maar met aan de ene kant een hek, en aan de andere prikkeldraad ging dat niet. Terug wilde hij ook niet, want daar stond iemand met een hond, dus dat stuk heb ik heel voorzichtig gelopen. Even later sprong de ree door de prikkeldraad, en rende weg…

In de pannehoef kwam ik Jan tegen, en we besloten samen deze training af te werken. Onderweg nog een paar keer reeen gezien, en dat is natuurlijk schitterend. Er stond vrij veel wind, maar afgezien daarvan was het fantastisch weer voor een lange duurloop.

Het aantal coronavirus besmettingen schijnt in Noord brabant af te nemen, dus hopelijk wordt de kans om ziek te worden komende weken een heel stuk kleiner. Dan kan ik weer uit de “onderhouds modus”, en wil ik de kilometers flink uit gaan breiden.

Tot die tijd nog even voorzichtig zijn…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *