Triathon Terheijden

Gisteren een kwart triathlon gedaan in Terheijden. De eerste triathlon in open water, en dat was best even wennen.

cimg0480Direct na de start had ik al gelijk een paar aanvaringen, en daarom heb ik besloten eerst maar een stukje schoolslag te doen, zodat ik me goed kon orienteren. Na een paar honderd meter ging het beter, en we waren inmiddels in een groepje van een man of 5 terechtgekomen.  De meesten waren afwisselend crawl en af en toe schoolslag aan het doen om bij te komen, dus ik had al snel in de gaten dat we ongeveer van hetzelfde nivo waren. Na een minuut of 20 kwam ik uit het water, en ik vond de afstand (1KM) deze keer erg meevallen.

cimg0483

Hierna op de fiets, en in tegenstelling tot Kruiningen had ik nu wel heel erg veel last van de wind.  Ook de regen had er voor gezorgd dat het in de bochten en op bruggetjes etc. erg glad was. Op verschillende punten werd verzocht om rustig aan te doen, en dat deed ik ook (mijn valpartij van Kruiningen zat ook nog een beetje tussen mijn oren).Na een ontspannen fietstocht, begon ik aan het hardloop gedeelte. Vanwege de hamstring blessure heb ik ook dit onderdeel niet maximaal gedaan.

cimg0484

Uiteindelijk iets van 73ste geworden van de 86 mannen in een tijd van 2uur en 26 minuten.

 Niet helemaal ontevreden over deze stand, en belangrijker nog…………geen last van de hamstring, is voor mij Terheijden erg geslaagd.

Op naar de volgende, a.s. zaterdag in Meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *