42KM

Download PDF

Het is onderrtussen al weer even geleden dat ik geblogd heb.

Er waren wat werkzaamheden bij de klant die voorrang hadden, en buiten de geplande akties in het weekend, kwamen er ook nog wat andere problemen bij.
Ook door de weeks had ik weinig tijd, want afgelopen weken heb ik een paar keer een etentje gehad met verschillende ex-collega’s.

En ook a.s. paas weekend moet ik weer werken, want dan ga ik vrijdag avond en zaterdag een paar belangrijke installaties doen bij de klant, die vorige week, en de week ervoor in de mist in gegaan zijn.

Vandaag stond er wel een flinke wandeling gepland samen met Maaike, en we zijn 42KM (een marathon) gaan wandelen rond Antwerpen met fantastisch weer! Hele mooie tocht, en Super goed georganiseerd,.

Het schaats seizoen zit er op voor mij, dus vandaar de afgelopen twee weken op maandag gezwommen. Alhoewel de eerste keer helemaal nergens op sloeg, begon ik afgelopen maandag weer een beetje beter te zwemmen.
Het was vanaf de Icon triahlon (September) geleden, dus moest ik weer even wennen.

Nog wel wat uurtjes op de Tacx doorgebracht, en ook de looptrainingen gaan steeds beter.
Maar helaas nog niet buiten gefietst. Hopelijk komt het er volgende week wel van want de klok staat weer een uurtje vooruit, dus blijft het wat langer licht
Een paar uurtjes zou dan eventueel in de avond kunnen.

Mijn wedstrijd planning is nog steeds niet rond.
Buiten de Frysman staat eigenlijk nog steeds niets vast. Vrijwel zeker ga ik met Maaike de Kennedymars doen in Mei, maar verder weet ik het nog niet.
Hangt ook een beetje van de plannen van de rest af….
Dussss eigenlijk weinig te melden…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *