Eislek triathlon –> duathlon

Zo….de vakantie is nu (helaas) definitief voorbij.
Hele mooie weken gehad, en heel veel gewandeld in o.a. Duistland, Oostentijk en in de Vogezen(in de buurt van Gerardmer, bekend van de triathlon die daar jaarlijks gehouden wordt).
Tijd om weer wat gewicht kwijt te raken, en om er volop tegenaan te gaan, want het bourgondische leven van de afgelopen maand heeft me niet veel goed gedaan….
Afgelopen zaterdag ben ik alvast begonnen met een duurloop van ruim 33KM, die wel lekker ging.
Zondag ben ik nog met Maaike gaan wandelen, en tijdens deze wandeling ben ik gebeten door een paar Dazen.  Resultaat….4 flinke bulten op mijn rechtse been, en een flike bult op mijn schouderblad, want ik ben super allergisch voor die dazenbeten. Maandagavond dus even getwijfeld of het verstandig was om ver te lopen, maar nadat ik een paar kilometer weg was, had ik niet veel pijn meer. Het rondje werd 17KM, en toen ik stopte voelde ik mijn achillespezen + kuit heel erg goed, maar afgezien daarvan wel een prettig gevoel.
Dinsdag bleek tijdens de controle bij de tandarts dat mijn kies linksboven getrokken moest worden omdat 1 van de wortels afgebroken was….Omdat ik een hele lijst met zaken mee gekregen had waar ik op moest letten, en dingen die ik wel/niet mocht doen, leek het me niet verstandig om die avond te gaan trainen.
Woensdag een snelle 9KM gedaan, want het was vrij heet, en ik had voelde me nog steeds niet helemaal fit.
Normaal gesproken was ik nu volop in de weer om me voor te bereiden voor de hele van Almere, dus het voelt wel een beetje raar om er deze keer niet bij te zijn.

Logo_header_220x150

Ondertussen zag ik dat de Eislek Triathlon in Luxemburg omgezet is naar een duathlon in verband met blauwalg. In mijn geval misschien gunstig omdat ik dit jaar nog nauwelijks gezwommen heb. Van de andere kant wel erg jammer, omdat het dus geen triathlon meer is, maar een duathlon, terwijl ik dit jaar in ieder geval minimaal 1 triathlon wilde doen. Dat zal dan volgend jaar pas worden, maar hopelijk wordt het dan de swissman……..

swm
SWISSMAN 2017 takes place on June 24, 2017. The registration opens end of October 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *