Weer thuis

Download PDF

Ondertussen ben ik al weer een paar dagen terug thuis van New Delhi. Deze keer was het verblijf langer dan de vorige twee keren dat ik naar India gegaan ben, en eigenlijk was dit net iets te lang. Na een week verlang je terug naar de rust (Delhi is ontzettend druk, en dat gaat gewoon dag en nacht door), en naar normaal eten, frisse lucht en vooral naar je gezin. Ook de lange dagen, met relatief erg weinig nachtrust breken je flink op.

 

New_Delhi-2-small

Gelukkig nog wel een paar keer op de loopband gestaan, en dat gaf wel enige opluchting.

De een na laatste dag helaas flink wat last gehad van mijn darmen, hoofdpijn, misselijkheid en spierpijn. Kortom..een bacterie had me te pakken, en deze keer wat hardnekkiger dan vorige bezoeken. Zo erg zelfs dat ik de laatste dag (was eigenlijk gepland voor siteseeing) in mijn hotel gebleven ben, om te rusten. 

Het doel is in ieder geval weer gehaald, want ik ben weer een paar certificaten en een hoop kennis rijker in mijn vakgebied.

Vrijdag dus weer terug in Nederland. Eigenlijk in het weekend niet echt kunnen rusten, want we moesten met Levi een aantal scholen gaan bekijken, naar de voetbal, en even naar Roosendaal. Zondag heel de dag in touw geweest in Etten Leur tijdens de veld duathlon. Ook gisteren nog niet kunnen trainen. Mijn maag was nog steeds wat van streek, en het leek me niet verstandig te gaan hardlopen. Hopelijk gaat het me vanavond wel lukken. Het is van de 12de Januari geleden dat ik in de open lucht hardgelopen heb, dus het wordt wel tijd! Nog ruim 10 weken voor de marathon van Rotterdam.

Rotterdam

 

 

 

 

Tot die tijd niets gepland. Tenminste niet op sportief gebied. Wel flink wat feestjes in het vooruitzicht 🙂

 Rotterdam2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *