Herstel

Nu (vrijdag) is het inmiddels al weer een paar dagen gelden dat ik gevallen ben in Terheijden.

IMGP6161

 

 

 

 

 

 

Er zit ondertussen gelukkig flink wat vooruitgang in.
Maandag avond langs de fysio geweest, en de bewegingen getest. Gelukkig lijkt de schade mee te vallen, en het lukt zelfs al om – wanneer ik het erg rustig doe – mijn arm helemaal omhoog te krijgen. Sommige bewegingen zijn nog erg pijnlijk, maar toch….

Dinsdag weer een volle dag (en een stukje van de avond) gewerkt. Vrij veel pijn nog, en ook slapen gaat nog niet goed. Woensdag gaat het weer wat beter. Omdat ik toch heel erg benieuwd ben of hardlopen er al in zit, besloten erg rustig een rondje van 7KM te doen. Niet helemaal pijnloos, maar ik was na afloop wel heel erg blij dat het alvast weer mogelijk is. Ook donderdag een rondje gelopen, en ging weer iets beter.

Vandaag (vrijdag) weinig verandering. Bepaalde bewegingen blijven erg pijnlijk. Veters strikken/t shirt aan/uit schieten, schakelen naar achteren in de auto etc. zijn juist dingetjes waarbij ik erg op moet passen, omdat dat nog heel erg pijnlijk is. hopelijk blijft het vooruitgaan…… Ook de ribben en nek voelen al een stuk beter aan, en gelukkig zijn de meeste schaafwonden ook dicht. De wond aan mijn oor geneest ook heel erg snel, dus…..

Maandag een nieuwe afspraak in het ziekenhuis, en aansluitend langs de Fysio, 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *