Trainings update

Omdat de wedstrijden nog vrij ver weg zijn , en het trainen momenteel op een laag pitje staat, is er vrij weinig te melden.

Afgelopen weken niet veel gelopen (2 – 3 keer per week).
Wel 2 keer per week gezwommen.

Ook de afgelopen twee zondagen met een groepje gefietst, en gisteren met de harde wind een tocht in de buurt van Bergen op Zoom gedaan.

 

 

 

 

 

Mooie tocht, met hierin een paar klimmetjes. Gemiddelde snelheid rond de 27KM / u.

Ben er nog niet helemaal uit of ik de ronde van Vlaanderen ga doen.
De afstand lijkt me nog te doen, maar de 16 hellingen weet ik niet of dat verstandig is 2 weken voor de Marathon van Rotterdam.
Volgens mij is er te weinig tijd om voldoende trainingskilometers te maken voor de 244KM onder de te verwachte omstandigheden.

3 gedachten over “Trainings update

  1. hoi Hans,
    je blog ziet er leuk uit, je bent wel goed zeg, om een triathlon te volgrengen, geweldig.
    ik ben nu pas aan de 7 km en moet volgend jaar in april klaar zijn voor de marathon in Nieuw Zeeland.
    loop tot nu toe 3x in de week, maar de laatste keren kreeg ik spierpijn na 3 km in mijn bovenbenen, dus ik ga straks lopen en kijk of ik het weer krijg is dat zo, zal ik even naar de 2x in de week moeten, dan is het toch even te veel voor mij en moet ik het langzamer opbouwen. Verder gebruik ik http://www.endomondo.com leuk programma, als jij je daar aan meld en mij toevoegt, kun je mij volgen, het is een gratis programma. Ik gebruik het met hardlopen, zodra ik klaar ben en zet hem uit en ik ga met de lift naar boven, dan staat het al op mijn laptop. Nou succes met je sporten en zet hem op, mijn eerste 5km is 18 febr. groetjes Maudy

  2. Hoi Maudy,

    Bedankt voor je reaktie!
    Volgend jaar April is nog ver weg, dus dan kun je het rustig opbouwen.
    Inderdaad verstandig om even gas terug te nemen wanneer je pijn krijgt.
    Vaak gaat je conditie sneller vooruit dan dat je spieren en gewrichten willen, en zeker als je zo’n leuk doel in het vooruitzicht hebt, ga je misschien iets te hard.

    Heel veel succes de 18e!!

    Groet Hans

  3. hoi Hans,
    als je mij even een mail stuur, heb ik je adres en zal ik je ook een beetje op de hoogte houden van mij lopen. Vanaf april ga ik wel met een groepje meelopen, zodat ik mijn tempo iets op kan krikken.
    maar voorlopig ben ik al blij als ik de tijden kan uitlopen van mijn schema.

    groetjes Maudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *