Nog c.a. 3 weken

Download PDF

Weinig te melden, maar toch maar even een korte post..

Eerst maar even wat slecht nieuws….de levertijd van mijn fiets loopt flink wat vertraging op….
Dat kon er afgelopen week ook nog wel bij, want toen ging er echt van alles mis, (vooral zakelijk) wat me o.a. in de avonduren nogal bezig hield. Gelukkig de week af kunnen sluiten met leuke dingen tijdens het lange weekend (4 dagen vrij, alleen vrijdag ochtend voor de klant een halve dag werken).

Donderdag samen met Maaike in Puurs(Belgie) gaan wandelen, en vrijdag nadat ik gewerkt had, rustig aan gedaan, en gebarbequeued. Tussendoor nog een stukje hardgelopen van c.a. 9KM.

Zaterdag samen met Rob, Guus en Peter J de Zeelandbrug nog een keer over gefietst, en deze keer ging het lekker. Flink stuk op kop gereden tegen de wind in, en vanaf Wemeldinge alleen verder gefietst, omdat de rest koffie ging drinken. Voor mij dus beter om door te fietsen, want er moet flink getraind worden deze weken.

En zondag zijn we 25KM door de moerse bossen gaan wandelen, want er was een mooie tocht georganiseerd door de vereniging SWAZ. Wel helaas door een Daas gebeten, en nou is mijn arm een flink stuk dikker. En natuurlijk heel goed nieuws op sportgebied, want we hebben een Giro winnaar, en Nac promoveert weer naar de eredivisie.

Volgend weekend dus mijn eerste wedstrijd van het jaar, en ik vraag me af of ik mijn wekelijkse lange fietstraining iets in moet korten, een dag voor de wedstrijd. Misschien geen Zeelandbrug maar Oesterdam doen, zodat ik zondag wat scherper aan de start sta. Van de andere kant is natuurlijk de Swissman het belangrijkste doel, en daarom misschien toch flink kilometers maken…ik ben er nog niet helemaal uit…

Verder begint de vorm te komen denk ik, want lopen gaat steeds beter, en fietsen dus nu ook. Gisteren nog gezwommen met Marcel in Galder, en ook dat ging heel lekker.