Podiumplek tijdens Halve Marathon Roosendaal

Download PDF

Eindelijk……na al die jaren is het me dan toch nog een keer gelukt om op het podium terecht te komen, met een tweede plaats zelfs!!

 Podium2

 

 

 

 

 

 

Podium1

 

 

 

 

 

 

Als team welliswaar, maar podium = podium, en we hebben er flink voor gezweten tijdens deze vrij hete halve marathon:

De laaste keer dat ik op een podium mocht staan, was tijdens mijn wegrace carriere toen we derdes werden in Oostende, en dat moet zo’n 20 jaar geleden zijn.

 bedrijvenloopHalve marathon bedrijvenloop

ICT-OKE BV 2, Rucphen 5:10:40
1 Hans Schoonen 1:39:36 
3 John Heeren 1:45:21 
5 Rob Konings 1:45:43 
4 Michel Lauwerijssen (1:55:11)
2 Peter van den Broek (1:56:24)

Het verschil met de Nr. 1 (Rabobank) was slechts 50 seconden, dus volgend jaar gaan we voor de overwinning!!

Het 10KM team van ICT-OKE had helaas minder geluk met twee uitvallers…maar….volgend jaar beter. Direct bij de finish hoorde ik dat Mark flink geblesseerd was geraakt, en dat Nick uit had moeten stappen. Heel erg jammer dus….

20140622-d2_1221

Het begon eigenlijk al heel erg goed….want….ik had startnummer 1. De wedstrijd zelf ging lekker. We waren op tijd aanwezig, en nadat er een foto gemaakt werd, vertrokken we naar het startvak voor de bedrijventeams (net achter de wedstrijd lopers). Na het startschot, een paar te snelle kilometers gedaan in de drukte, en eigenlijk bij de splitsing 1/2 – 10KM kwam ik pas in een lekker tempo.

20140622-d2_1226Het 10KM punt passeerde ik in 46 Minuten, en uiteindelijk finishte ik in 1u39:36. Onderweg flink wat leuke opmerkingen gekregen over het startnummer “1”, en dat was een heel erg leuke afleiding. Zeer tevreden met deze tijd, want 1u40 was precies wat ik gehoopt had. (Ik zag net pas op de foto dat ik nog net voor de finish de pacer voor 1:40 in gehaald heb). Omdat het lopen tot nu toe dit jaar alleen maar tegenviel, is dit weer een beetje een oppepper voor de komende wedstrijden.

hans

Na de wedstrijd zijn we naar het Centrum gegaan, en daar hoorden we dus dat we tweedes geworden waren als bedrijven team. Een hele mooie prijs gewonnen, met een mooie bos bloemen. Deze samen met John en Michel in ontvangst genomen, en daarna nog wat gedronken op het terras.

 

John had een supertijd gelopen, en ook Rob had een tijd die hij van te voren nooit verwacht had. Michel had te veel last van de hitte, maar desondanks toch gefinished ruim binnen de 2 uur. Peerke was iets te snel gestart, maar was ook ruim binnen de 2 uur binnen. GEWELDIG DUS!!!

Super genoten van deze dag! Nu op naar de 1/4 triathlon van Oud Gastel