Challenge Almere Amsterdam

Download PDF

06

Gisteren een email ontvangen met hierop het nieuwe parcours.

 

 

 

Zwemmen is hetzelfde als vorig jaar.

Zwemparcours

Fietsparcours Loopparcours

Fietsen 2 rondes van 90KM. Lopen 4 rondes van 10,5KM rond het water, dus da’s gunstig denk ik(alhoewel ik de ronde van vorig jaar ook best goed vond).

 

Ik zag dat er al flink wat aanmeldingen waren, en dat er ook wat toppers mee gaan doen uit de US / Duitsland / Nieuw zeeland etc. dus dat is leuk.

Voor a.s. weekend een fietstraining gepland van 150KM. Ook deze keer weer gewoon rondjes van 30KM.

 

Het weerbericht:

Vandaag en morgen
Zonnig en zeer warm, later kans op onweer gevolgd door afkoeling.
Het wordt opnieuw een zonnige dag. Later vanmiddag is er met name in het (zuid)westen een kleine kans op een forse onweersbui. Met middagtemperaturen tussen de 32 en 36 graden is het bijzonder warm. De hoogste temperaturen worden in het zuidoosten bereikt. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de middag steekt aan de kust een zeewind op die enige verkoeling brengt.

Later vanavond en vannacht komt er meer bewolking en neemt de kans enkele (zware) onweersbuien, mogelijk met hagel en zware windstoten, toe. Minima liggen rond een graad of 17 bij een zwakke tot matige westelijke wind.

Zaterdagochtend is het overwegend bewolkt en valt er eerst nog regen. In de loop van de ochtend klaart het van het zuidwesten uit op en in de middag breekt de zon door en blijft het vrijwel overal droog. Met maximumtemperaturen van 20 tot 25 graden is het beduidend minder warm. Er staat een matige zuidwestenwind, aan de kust is deze (vrij) krachtig 5 a 6 Bft. (Bron: KNMI)

Chall_time

 

 

 

Nog 42 dagen en 21 uur voor de start van de triathlon. Gaat erg snel, en ook het doel daarna zit er ook weer aan te komen….

HvK

 

 

 

Maar da’s in December.

 

Eerst de hele triathlon van Almere eens met een nieuw PR af proberen te sluiten…… 

==> Onder de  almere411:37 dus…..