Iets beter weer

Download PDF

Afgelopen vrijdag was Levi jarig. De dag begon eigenlijk al heel goed, toen ik een berichtje kreeg van Randy dat hij toch een voldoende kreeg na de inzage, en hij dus door mag naar het tweede leerjaar. (Een voorwaardelijk positief studieadvies). S’avonds zijn we gaan Barbeque’en in Roosendaal bij Amigo’s, om de verjaardag van Levi te vieren.

Zaterdag ochtend weer vroeg op(6 uur), want Maaike had een vroege dienst. Om 8 uur bij Tom V. afgesproken, voor een fietstocht van c.a. 100KM. Het weer was goed. Bij vertrek een beetje miezerig, en flink wat wind, maar op de terugweg eigenlijk continu zo’n 31KM/u aan gehouden.
In Kruisland nog even een korte pauze, want daar reed Tom lek. Zaterdag avond weer een feest met BBQ, en weer laat op bed.

Zondag ochtend uitgeslapen, en hierna nog een korte looptraining gedaan(7KM). Daarna met Maaike op de fiets naar Etten L. en wat gewinkeld, en op de terugweg een lange stop gemaakt bij cafe Pagnevaart. De temperaturen worden weer iets beter, en af en toe laat de zon zich weer zien.
Gaat de goede kant op…..

20130623_2_1_012

 

 

Nog een wat scherpere foto van het ICT-OKE BV bedrijven team.